Versoepelingen per 18 en 25 februari


Beste Mensen,


Tijdens afgelopen persconferentie hebben we allemaal kunnen horen waar we al zo lang op wachten. Het startschot om weer zonder enige beperkingen volledig in beweging te komen!

 

Met ingang van vrijdag 18 februari geldt het volgende:

 

Met ingang van vrijdag 25 februari is het bij binnenkomst tonen van een coronatoegangsbewijs ook niet meer nodig.

 

De maatregelen zijn natuurlijk weer na te lezen in het protocol van de zwembadbranche: https://water-vrij.nl/wp-content/uploads/2020/05/Protocol-Verantwoord-Zwemmen-versie-10.2-18-02-2022.pdf 

 

Kijk ook op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/devriendenkringVlissingen

 

 

Wij zijn AVG Proof: kijk naar onze Privacy Policy

 

Laat Uw hart.jpg zien voor de Vriendenkring

Denkt U aan lekker zwemmen in een verwarmd bad en behoord U tot de doelgroep? meld U aan! Ook als U zich thuisvoelt bij de doelgroep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij van HappyFitness Healthcentre willen u een gezond voorstel doen richting de leden van uw vereniging. Een voorstel waar uw vereniging beter van wordt in gezondheidsopzicht en  financieel opzicht.

 hart.jpg

Wij hebben voor uw leden een ECG-Cardiotest waar zij aan de hand van een cardiogram hun gezondheid kunnen testen. Deze test kost normaal  €: 49.- en wordt aan uw leden aangeboden voor de prijs van €: 19.-.

 

Voor elk lid wat deze test bij ons instituut komt afnemen en aangeeft d.m.v. bijvoorbeeld hun verenigingskaart lid van uw vereniging te zijn krijgt u €: 5.- op de rekening van de verenigingskas gestort.

hart.jpg

 

Ons voorstel versterkt uw vereniging door gezond geteste leden, en het versterkt ook de verenigingskas. Het mes snijd aan twee kanten.

Ons eigen voordeel van deze aanbieding is dat onze ECG-Cardiotest bekender wordt bij de bevolking.

 

Heeft u vragen? Schroom niet en bel naar (06) – 5394  0538

 

Met vriendelijke groeten

Peter Smid